Om oss

Idén att starta en vårdcentral i Mobilia köpcentrum föddes redan 2016 av läkarna Hanaa Yunis och Ali Dalfi, som ville erbjuda en vårdgivare med ökad tillgänglighet och högsta vårdkvalitet. Efter fyra års hårt arbete har idén äntligen förverkligats och den 1 oktober 2020 öppnar Mobilia Vårdcentral sina dörrar för allmänheten!

Dr. Hanaa Yunis

Dr. Hanaa Yunis utbildade sig till läkare i Irak och blev klar med studierna 1996. 2001 kom Hanaa till Sverige och 2007 fick hon sin svenska läkarlegitimation. Hanaa har gedigen erfarenhet av att arbeta och driva vårdcentraler och är sedan 2013 specialist inom allmänmedicin. Hanaa har ett genuint intresse av att öka kvaliteten och tillgängligheten inom primärvården och har såväl bred som djup kompetens inom området. Hanaa är en av medgrundarna till Mobila Vårdcentral.

Dr. Ali Dalfi

Dr. Ali Dalfi genomförde sina medicinstudier vid Köpenhamns Universitet mellan åren 2008-2012. Därefter har Ali arbetat i flera nordiska länder och behärskar nu, mer eller mindre, fem olika språk! Ali har flera års erfarenhet av arbete inom primärvården och har ett brinnande intresse för patientsäkerhetsfrågor, utvecklingsarbete och för att göra positiv skillnad för patienterna. Därför valde han, efter att ha arbetat vid akutmottagningen i Lund och avböjt ett erbjudande om att specialisera sig inom akutmedicin och kardiologi, att återgå till primärvården. Parallellt med läkarjobbet har Ali arbetat i olika projekt där huvudfokus varit att hjälpa patienten. Bland annat har han tillsammans med ett danskt team introducerat gastric balloon-behandling i Sverige. Ali är en av medgrundarna till Mobila Vårdcentral.

Soheila Farzaneh

Allmän Specialistläkare

Ahmed Al-Ani

ST-läkare

Cecilia Andersson

Psykolog och KBT-terapuet

Nidzara Prlja

Diabetes-sjuksköterska

Victor Uvemark-Anderberg

Fysioterapeut

Avin Kucich

Undersköterska

Linn Andersson

Undersköterska

Annika Andersson

Medicinsk sekreterare

Noor Alsheikly

Administratör och receptionist 

Cookies

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att se hur många som besöker vår webbplats. Läs mer

Back to top