Om oss

Idén att starta en vårdcentral i Mobilia köpcentrum föddes redan 2016 av läkarna Hanaa Yunis och Ali Dalfi, som ville erbjuda en vårdgivare med ökad tillgänglighet och högsta vårdkvalitet. Efter fyra års hårt arbete har idén äntligen förverkligats och den 1 oktober 2020 öppnar Mobilia Vårdcentral sina dörrar för allmänheten!

Dr. Ali Dalfi

Dr. Ali Dalfi genomförde sina medicinstudier vid Köpenhamns Universitet mellan åren 2008-2012. Därefter har Ali arbetat i flera nordiska länder och behärskar nu, mer eller mindre, fem olika språk! Ali har flera års erfarenhet av arbete inom primärvården och har ett brinnande intresse för patientsäkerhetsfrågor, utvecklingsarbete och för att göra positiv skillnad för patienterna. Därför valde han, efter att ha arbetat vid akutmottagningen i Lund och avböjt ett erbjudande om att specialisera sig inom akutmedicin och kardiologi, att återgå till primärvården. Parallellt med läkarjobbet har Ali arbetat i olika projekt där huvudfokus varit att hjälpa patienten. Bland annat har han tillsammans med ett danskt team introducerat gastric balloon-behandling i Sverige. Ali är en av medgrundarna till Mobila Vårdcentral.

Soheila Farzaneh

Allmän Specialistläkare

Ahmed Al-Ani

ST-läkare

Victor Uvemark-Anderberg

Fysioterapeut

Annika Andersson

Medicinsk sekreterare

Cookies

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig och för att se hur många som besöker vår webbplats. Läs mer

Back to top